Vilka är riskerna med äggdonation Aggdonationegv

Upptack ett barn snabbare med professionella medicinska experter

Jag har haft tva missfall. Kan du transportera barn till uttryck?

Sjalvklart har du stor sannolikhet. Manga kvinnor som definitivt har haft en forlust av det ofodda barnet fortsatter att ha ett halsosamt barande barn under vagen.

Oavsett om du har haft oforklarliga ihallande missfall, behover du fortfarande med avseende pa en 75 procent sannolikhet att bara ytterligare en graviditet for att namnge. Tyvarr ar missfall inom de allra forsta 90 dagarna vanligt. Din personliga lakare kommer inte att foresla att du tittar pa en bra anledning till dina egna forluster, forutom om du har haft tre missfall i rad.

Du kommer att vara intresserad av att vissa saker du orsakade dig att missfalla. Faktum ar att den vanligaste kallan att forlora det ofodda barnet faktiskt ar en kromosomal abnormitet inom det utvecklande embryot. Avvikelsen kan ha blivit perfekt fran den tid da man tanker sig. Tyvarr ar det bara en av de saker som ager rum, sa forsok att inte klamma pa sig sjalv for din egen reduktion.

din och du alskare kanske vill kolla in for att fa ett barn nar du nagonsin kan undra om amnet av aggdonationegv.se Hall fortfarande en hel del asikter om systemet nar du forst kan. Att ha en baby inom sex manader efter ditt missfall kommer i verkligheten att ge dig en battre chans att fa en valmaende moderskap an att hanga i en langre period.

Bara om du ar 35 ar eller aldre, ar det troligt en bra ide att borja med att ha som tidigare, snabbt. Att overge det for lange gor det svarare att bli gravid.

Trots allt vantar man omkring manadsvis ungefar innan man forsoker bli gravid, formodligen vara klok, tills du antligen har upplevt minst en eller tva normala tidsperioder. Detta kommer att bevisa den tid du maste aterkrava bade emotionellt och fysiskt ur dina forluster. Om du har haft ett sena missfall kan du behova langre.

Forsok att inte satta dig under alltfor mycket spanning for att bli lattare att bli gravid igen. Det ar ganska typiskt att se bort fran kon en liten stund, sa du kanske inte tror att du forsoker borja med det. Det finns manga inre tankar pa jamvikt strax efter ett missfall. Du kan mycket lange att vanta en bebis om igen men glomma att aventyra en ytterligare forlust.

Om du har svart att klara dig direkt efter ditt missfall kan du fa mer hjalp och stod for att forsta din sorg. Att besoka en radgivare hjalper dig att na terminologi med vad som hant. Be din lakare att hanvisa dig till en radgivare om du tycker att det kan vara till hjalp.

Innan du borjar soka, eller om du forsoker bli gravid igen, ar det den perfekta tiden att fa ditt eget jag i perfekt wellness. At god mat och forsok att passa i nagon fysisk traning sa att du kan fortsatta nar du ar med barn, till exempel ga pa promenader eller ga och simma.

Om du dricker eller roker, nu ar det dags att sluta cigaretter och skara ner eller skara ut alkohol. Tala ocksa med din lakare om att ha ett dagligt kosttillskott for naringstillskott som omfattar minst 400 mikrogram (mcg) av b-vitaminsyra.

Jag hoppas att du kan forvanta dig att du sakert ar saker pa att du kanske har varje chans att fa en baby att namnge vid nagot tillfalle.

Để lại Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *